O nama

M.I.S. Tomas Plastic je kompanija čije poslovanje obuhvata:
  • Uvoz, zastupništvo i distribuciju termoplastičnih materijala ( građevina, reklame, industrija)
  • Projektovanje i izradu čelicnih konstrukcija
Sedište firme se nalazi u Kruševcu, u okviru sopstvenog, funkcionalno projektovanog poslovnog kompleksa u kojem se nalaze poslovne kancelarije ( komercijala, magacin, projektovanje), vozni park kao i magacinski prostor sa radionicom.
Kao jedan od najvećih distributera termo-plastike u zemlji, sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji širokog asortimana proizvoda koji svoju primenu pronalaze u gradjevini, izradi reklama i industriji, različitih oblika i kvaliteta zadovoljavamo potrebe kupaca i ispunjavamo zahteve savremenih tehnoloških dostignuća. Proizvodi iz programa M.I.S. Tomas Plastic-a nalaze primenu u više industrijskih grana, a sam program se neprestano obogaćuje novim proizvodima prema zahtevima kupaca.
M.I.S. Tomas Plastic je proširio svoje prisustvo na tržištu otvorivši svoje predstavništvo u Beogradu na adresi Kumodraška 240, magacini Vatrosprema, kako bi se približio svojim kupcima i poboljšao kvalitet usluge.
Naše vrednosti:
  • Inovacije i razvoj
  • Rezultati i kvalitet
  • Otvorenost i fleksibilnost
  • Preciznost, brzina i ispunjenje rokova


M.I.S Tomas plastic M.I.S. Tomas Plastic distribucija plastičnih materijala za gradjevinu, reklame i industriju http://www.mistomasplastic.com/wp-content/themes/twentythirteen-child/images/logo.png
Jasički Put Kruševac, Srbija
+381 37 438 418 +381 63 693 154