Biplex

biplex

Biplex® – ekstrudirane polipropilen saćaste ploče

Ekonomično rešenje sa širokom primenom u industriji, gradjevinarstvu, reklami i štampi. U poredjenju sa drugim materijalima poput karton pene, kartona, tvrde plastike i metala nudi veliki broj prednosti.

biplex presek
Biplex® je idealan materijal sa primenom u industriji i pakovanju. Poseduje mnoštvo dobrih osobina i čuva vašu robu od spoljašnjih uslova. Biplex® je otporan na vlagu i mnoge hemijske supstance. Prirodno je čvrst, jak materijal i otporan na mehanička oštećenja.
Uz tehnologiju mikro-perforacije, kondenzacija unutar materijala se može lako odstraniti. Biplex ploče se mogu seći i oblikovati po želji. Ovaj materijal omogućava najkompleksnija rešenja za kutije i pakovanje.

Biline® je vrsta polipropilen saćastih ploča koje poseduju štampani logo ili text na površini materijala. Ovaj materijal povećava vidnost vaših materijala i samog brenda pod bilo kojim vremenskim prilikama. Biline® nastaje ekstruzijom polipropilen kopolimera i traje duže od bilo koje vrste papira i kartona, a pritom je ekološki materijal koji moze da se reciklira.

Materijal za direktnu štampu
Biprint® je materijal idealan za digitalnu štampu. Obostrano je tretiran sa Corona – treatment koji omogućava odličnu štampu i primanje boje na materijalu. Najnaprednije osobine materijala omogućuju profesionalnim firmama koje se bave digitalnom štampom da koriste ovaj materijal za štampu i izradu materijala za oglašavanje bilo indoor ili outdoor.

Primena:

  • Paneli za oglašavanje i štampu
  • Znakovi
  • Display
  • POP i POS display
  • Artikli na promociji u radnjama i marketima

biplex boje
Standardne boje Biplex® ploča

biplex dimenzije
Dostupne dimenzije Biplex® i Biprint® ploča

biprint biplex
Primena Biprint i Biplex materijala

Brošura –> veralite brošura 1